Det Kriminalpræventive Råds hjemmeside

Et af de centrale områder i rådets arbejde er at forebygge, at børn og unge bliver kriminelle.
Rådets indsats retter sig primært mod at formidle viden om kriminalprævention til fagfolk, som arbejder indenfor børne - og ungdomsområdet.
www.crimprev.dk


Når livet er svært

I Crealife handler det om, hvordan mennesker kan skabe sig et godt liv, nogle gange mod alle odds. Så er du et menneske, der støder på udfordringer, ryger ned i kulkælderen, ønsker et andet og bedre liv, har svært ved at holde fast i dig selv eller er i tvivl om, hvor du skal gå hen, så kan du trygt henvende dig til mig.
Jeg kan hjælpe dig til at med få styr på tanker, følelser, adfærd - og ikke mindst retning i livet.
info@crealife.dk www.crealife.dk


Tegnestuen Himmelskehund

På 5. sal i en baggård tæt ved Nørreport sidder en flok kreative mennesker og tegner, layouter . . .
www.himmelskehund.dk

Savn

SAVN er en forening for børn og pårørende til indsatte. Der er ofte store frustrationer, sorg og savn, forbundet med afviklingen af en fængselsdom.
På SAVN´s hjemmeside www.savn.dk finder man forummer for børn og voksne, som alle er pårørende til en indsat. Ligeledes tilbyder SAVN en anonym telefonvagt på tlf.: 26 19 93 85. SAVN afholder også weekendophold og øvrige arrangementer hvor ligestillede mødes.


www.danskebank.dk

"Når porten smækker i" fik i december 2007 tildelt støtte fra Danske Initiativpuljer Region Hillerød. Begrundelsen var: Godt fokusområde, da det er et kritisk emne for børn at håndtere.